Duchovní obnova ONLINE

Milí přátelé františkánských duchovních obnov,
dlouho jsme rozlišovali, jakým způsobem letos duchovní obnovu pojmout. Těšili jsme se, že bude snad i možné setkat se po dlouhé pauze naživo. Ale kvůli vyhlášení nouzového stavu a novým podmínkám ubytování jsme se rozhodli, že pro vás uspořádáme duchovní obnovu online. Důvodem bylo i to, že pokud bychom se chtěli skutečně sejít, museli bychom dost možná řešit rozdíly očkovaných a neočkovaných, což bychom neradi.
Obnova proběhne pouze v pátek 10. 12. a v sobotu 11. 12.. Pokusíme se vám zprostředkovat co nejvíce z toho, co bychom společně zažili na Velehradě. Vysílat budeme z Liberce, z kláštera sester františkánek U Pelikána, kam se dostaví část přípravného týmu. Součástí programu budou přednášky, ale také povídání ve skupinkách, společné modlitby a možnost ztišení. Program proběhne zdarma.
Tušíme, že leckomu z vás může připadat online podoba cizí. Také pro nás jde o nový způsob setkání. Věříme však a někteří z nás mají i osobní zkušenost, že Pán působí i online formou. Když umí projít zavřenými dveřmi, je jisté, že se může dotknout našeho srdce i pomocí tohoto novodobého formátu!

:-)

Velmi vás tedy povzbuzujeme, abyste do toho šli s námi. Nebojte se přizvat kohokoliv dalšího – třeba i někoho, pro koho by mohla být počítačová varianta snažší než osobní účast.
Pokud se chcete obnovy účastnit, prosíme vás o vyplnění tohoto formuláře: https://bit.ly/frantiskanskaobnovaonline Ozveme se pak s přesnějšími informacemi.

Už se na vás moc těšíme!
Za přípravný týmbratr Bernard a sestry Michaela, Bonaventura a Faustýna